22/08-2013

hej vännen!
Idag så vaknade jag runt 06:45 istället för 06:30, men det var ändå ingen fara. Jag klädde på mig snabbt, borstade tänderna, tvättade ansiktet osv. Men till min förvåning insåg jag att bussen skulle gå om 30 min, så jag hade 20 min på mig att inte göra någonting. Så jag satte mig vid min ipad, kollade på instagram, facebook och sånt där innan ajg begav mit till skolan.
 
Min första lektion var matte. Vi fick en uppgift som vi skulle göra. Det var om negativa och positiva tal. En sak jag inte alls tycker om då det är väldigt förvirrande. Men under min matte så kom min lärare in och sa att vi inte hade någon blocktid, så då fick vi sluta efter vår nästa lektion. Jag kände mig inte alls så kryp på att ens åka till skolan eller att stanna kvar, så det här var bra nyheter. 
 
Min nästa lektion var '' Foto ''. Där fick vi träffa läraren, han pratade lite om vad fotografering kanske var för vissa. Dessutom så fick vi en liten uppgift, men den har jag gjort nu så nu kan jag bara ta det lungt. Jag har lovat mig själv detta läsår att göra allt när jag får uppgiften så jag inte sitter med alla uppgifter bara någon dag innan dem ska vara inlämnande.
 
Från den här lektionen fick vi sluta extremt tidigt så jag var hemam till 12 eller något. Sen dess har jag inte gjort så mycket.. BAra tittat på Supernatural typ. Mitt liv, haha. Nu ska jag fortsätta att titta.
 
Kram
Johanna