Gick upp gör att komma till skolan, kom till skolan för att veta att man inte har sin första lektion.

TJEEEEEEEEEEEENA!
Jag har inte haft tid och orken att blogga så hårt, ni vet skriva långa inlägg och tidsintälla dem osv. Men nu jäklar ska jag försöka få den att rulla igen!.. Om en vecka kommer jag säkert att inte ha gjort mer än 5 inlägg denna vecka, meh.
Jag mår fin fint faktiskt! JAg har dock varit sjuk två dagar denna vecka så jag har inte mått så bra då kanske. Men när jag har varit hemma har jag kollat på hela serien av Awkward då jag tycker om Jenna och blir smått inspererad utav henne, men jag har även laddat ner Jersey Shore (jakob är inte glad över det, hahah!) och har fallit för Snooki.. Jag har väll säkert.. 10 gifs på henne än så länge på datorn, teehee. 
Egentligen skulle jag velat ha en blogg, så varit mer anonym så att jag hade kunnat skriva vad som helst och om vem som helst. Men egentligen vill jag inte vara en sån elak person som skriver elaka saker om andra på sin blogg. Att skriva sånt är sjukt lågt tycker jag, det har hänt att folk skrivit skit om mig på deras bloggar utan att jag vetat något och sedan fått reda på det. Jag tycker det är sjukt taskigt och omoget att göra. Min åsikt.
Shiki out.